EN VIRKSOMHED FOR MENNESKER

... vi tager os af dine bekymringer!

Efter 25 års personlig erfaring og erhvervserfaring i Danmark, blev ROMARK Consulting grundlagt ud fra et ønske om at hjælpe rumænske medborger og andre nationaliteter, med at starte et nyt liv i Danmark. For at det skal lykkes, stiller vi med glæde al vores viden og erfaring til rådighed for dig.
Vi støtter og guider dig under dit ophold i Danmark, uanset om du er her for en kort periode, eller om du ønsker at bosætte dig her. Siden 2006 har vi tilbudt rådgivning, oversættelse og tolkning (dansk-rumænsk-engelsk) til privatpersoner og offentlige/private institutioner i Danmark.
Blandt de sektorer vi har betjent, kan nævnes:

Kommuner

Lægehuse

Fængsler

Domstole

Børnehaver

Skoler

Politi

Røde Kors

Skattestyrelsen

Hospitaler

Familieretshuset

Dansk Flygtningehjælp

Fagforeninger

Banker

SIRI

Advokatfirmaer

Vi hjælper dig godt på vej!

Vi støtter og guider dig under dit ophold i Danmark

Vi er meget stolte over den ære vi fik i 2015 af at tilbyde vores tolkeydelser til Rumæniens daværende ambassadør i Danmark Hr. Matei Viorel Ardeleanu i anledning af den offentlig debat om “Social Dumping”.
Debatten fandt sted på Bornholm, og var organiseret af fagforeningen 3F og Metroselskabet

.
.

MISSION

Vores mission er at bidrage positivt til integrationen og den faglige udvikling i det danske samfund, af alle dem der har besluttet sig for at bo, arbejde eller studere i Danmark.
Vi sørger for at gøre dette, ved altid at finde løsninger på de mest presserende behov, udfordringer og bekymringer hos dem, der beder os om hjælp.

VISION

Vores vision er at være det “bedste valg” for vores kunder og partnere. Vi bruger al vores viden og erfaring til at facilitere din forståelses- og integrationsproces i det danske system.

VÆRDIGER

Tryghed
Kvalitet
Ansvar

Vores værdier afspejler sig i alt hvad vi gør som virksomhed.
De danner grundlaget for relationen til vores kunder og samarbejds- partnere. De hjælper os med at opbygge langsigtede relationer baseret på gennemsigtighed, respekt og ærlighed.