MED OS SPARER DU TID

... vi tager os af dine medarbejderes behov!

Hvis du har en virksomhed, der benytter arbejdskraft fra Rumænien eller et andet EU-land, så er du kommet til det rette sted, som kan hjælpe dine medarbejdere.

Vi tilbyder individuelle priser for den ønskede service pr. medarbejder, eller vi kan tilbyde dig en komplet pakke af tjenester for det samlede antal medarbejdere.

Vi ved, at TIDEN er en vigtig faktor for din virksomhed. Derfor kan ROMARK Consulting tilbyde at lette arbejdet for dig og sørge for alt, der er relateret til registrering af medarbejdere i Danmark - CPR, skattekort, bankkonto, bolig, osv., så du kan fokusere på udviklingen af din virksomhed.

Uanset hvilken branche din virksomhed er i - byggeri, rengøring, transport, landbrug, hotel og restauration mv. - kan du være sikker på at få al den hjælp, du ønsker. Vi yder den samme servicekvalitet til både din virksomhed og dine ansatte.

Du kan involvere os i alle dine projekter, hvor du har behov for at lette kommunikationen med dine medarbejdere samt deres integration i det danske system.

Har du behov for rumænsk arbejdskraft i en begrænset eller ubegrænset periode? Vi står til rådighed for at hjælpe dig med at finde de rette kandidater, der matcher dine behov.

TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS!

Vi er der når du har behov for det – for din virksomheds og dine medarbejderes bedste